TePPaNyAki

June 29, 2011

Huhuhuhuh....

Jalan-jalan cari makan lagi...makan kan hobi saya. Dulu2 hobi saya tido, skrg dah xde dah...lama dah tinggal hobi tu. Mlmpun kalo belum pukul 12 tengah malam, saya takkan dapat tido. Kalau weekendpun masa2 freepun saya dah tak tido lg, tp saya akan masak atau keluar cari makan yang pelik-pelik.

Teppanyaki salah satu pebret saya. Dulu2 boleh dikatakan tiap2 minggu pergi Ikano nak makan tepapanyaki salmon. Sebenarnya nak masak sendiripun boleh. Tapi 1 jer masalah, susah nak dpt salmon yg fresh kat giant. Kalo glocery kat tropicana atau sunway gizza boleh la dpt salmon fresh tp mahal plak..senang terus gi makan kt kedai jelah...hehhe. Tapi malangnya restaurant kat Ikano tu xbersih. Kadang2 nak letak tangan atas mejapun tak lalu sebab melekit2. Dah tu pekerja dia mcm tak mandi je :P

Sekarang baru terjumpa restaurant yg bersih kat One Utama new wing. So kali ni restaurant ni plak jd pebret saya..hehe.

Teppanyaki fish salmon

Lain2 makanan dlm menu saya tak pernah try

You Might Also Like

2 comments

  1. ala kalau takdak salmon pakai benda lain pun boleh

    ReplyDelete
  2. memang boleh..tapi i prefer salmon :)

    ReplyDelete