MeLaKa - Shalala Coffee

June 20, 2011

Nampaknya proposal utk last weekend tak menjadi. Mcm biasa la, on da sport plan...mmg paling drastic lah..gi Melaka. Bayangkan saya ni sehelai sepinggang dtg opis hari sabtu tetiba my sis col.."tinggal kete hang kat opis..kite dtg ambik". Wahh da surprise nih..dengan penuh yakinnya, saya tinggalkan kereka kat McD area2 opis sbb lagi selamat dan terus melompat dengan jayanya kedalam swiff my sis.

"nak gi mana?" wat2 muka blur skit walaupun dlm ati dah tau we will going somewhere..hekhek. "pilih la nak gi mana" wahhh siap leh pilih2 plak..pandang belakang dah ada travel bag.."baju2 hang dah ada dlm bag tu..xcukup kang kita shopping.." so dlm paler otak fkr..kalo gi Cameron best gak..tp nk menghala ke utara lambat plak sedangkan opis dah kat shah alam, better menghala ke selatan. Diskas punya diskas akhirnya ke Melaka.

Akibat jem yg amat sgt, kitaorgpun singgah R&R Seremban..Shalala Coffee menjadi pilihan..Jom layan...


Mcm2 sangat kueh..


Cheese tart...my pebret

My sis makan nasi lemak


Dalam hati nak makan asam pedas bila sampai Melaka, so saya makan ringan2 je


Coffe kat sini best

You Might Also Like

0 comments