SeOuL GaRdEn

June 07, 2011


Satu lagi tempat mkn best..hehe..Seoul Garden ni Korean food. Lebih kurang 2 kali saya pernah makan kat sini. Kalau kat One Utama, ada 1 kat new wing dan 1 lagi kat old wing. Kat sini mcm buffet. Kalo xsalah, sorg RM30 lebih.




Cara nak makan..setiap meja akan ada dapur sendiri :P
Kita boleh pilih nak sup apa..tomyam ke, sup ayam ke..1 jenis sup lg saya dh lupa dah nama dia. Yg bahagian tepi tu kita leh goreng :)


Byk betul pilihan makanan mentah yg dah diperap..mmg sedap. Seafoodpun mcm2 jenis.

Dessert ni sy pandai2 mixkan..hehe. Saya tgk ada sagu..so terfikir nak wat sagu gula melaka..tp phm2 la, org korea mana mkn cmtu..so sy fikir lg..hmm..ada susu cair dan brown sugar cair..sayapun mix ngn ais batu...taraaa...sedapppp wooo...hahah. Yg hijau ngn pink tu jelly..saya mix ngn ais batu dan susu cair..time buat dengan campur2 ni orglain tgk jer..yela drg xpandai...wakakak :P

You Might Also Like

3 comments

  1. woiittt beb
    seoul hang jadi seour

    ReplyDelete
  2. dah tukar jd seoul garden ....dulu seoul bulgogi ader kat plaza pantai jer...mmg sedap, tgk pun mcm sama jer lagi....anyway...keep update blog...best lah baca :D

    ReplyDelete