WaTeRLiLy BiSTrO

June 07, 2011

Waterlily Bistro ni office mate my sis yg rekemen. Sini boleh dapat makanan Bali. Makanan memang best, tapi harga plak yg takleh tahan..hehe. Sebabkan nak try, kena la korban sikit. Kalo nak gi Bali ntah bila nak pergi :P










Tengok ni apa saya makan..saya dah lupa nama menu ni. Lupa nak snap air pulut hitam, ice blanded yg diletak santan dan pulut hitam..


Ni my sis punya..harganya lg mahal dr saya..semua sekali mkn mlm tu nak dekat RM100..dia berlanja sbb dia ajak... (*_*)


Ni address restaurant tu :
The Waterlily Bistro
No. 11-G, 11-1, 11-2 (3 floors)
Jalan Mutiara Tropicana 3,
Mutiara Tropicana
474110 PJ.
03 – 7803 6603

You Might Also Like

1 comments

  1. Sya penah pegi.Semua makanan ala bali dia sangat sedap. Harganya pun boleh urut dada..huhu

    ReplyDelete