"MaKaN2" - Proposal

June 17, 2011



Salam my sis...

Hehehe...seperti biasa tengah2 bulan ni duit dah susut, so apa kata kita susutkan lagi untuk makan2. Weekend ni saya nak propose to my sis tempat makan baru. Nak travel semua negeri dah pergi, nak gi ovesi bukan masanya lagi.

Smlm diskas2 my sis nak ajak gi Singapore tapi saya pulak keje esok. Tapi kalo dia betul2 serious..saya ponteng keje sok..hehehe.

So, saya propose kat dia makanan dlm malaysia dulu..hehehe..

Proposal No. 1 : Restaurant ni kat Ulu Langat..atas bukit. Dari atas leh tengok seluruh view KL. Kalo gi malam lagi best. Look Out Point ni western restaurant kalo xsalah..


Proposal No. 2 : Haven kat atas bukit Hulu Langat gak..1 area ngn Look Out Point. Western jugak nampaknya..hehe


Proposal No 3 : Pulut Mangga ni ada jual kt Famous Thai Aroma Restaurant waterfront Ampang...my pebret ni


Proposal No. 4 : Ni sesuai kalo pecinta dessert. Restaurant ni satu kat Mid Valley satu kat Bejaya Time Square ...jgn risau..Halal.














You Might Also Like

0 comments