Chocolate CaKe

June 29, 2011

I like chocolate cake....

Dalam banyak2 chocolate cake, yg satu ni jer paling saya suka...lembut sgt2. Lembut sebab cake ni di stim..bila di serve, ianya di panaskan dan diletakkan vanilla ice cream. Tak muak macam secrete recipe cake. Hargapun xmahal sgt..baru RM4.50



Bahagian tengah ditebuk utk diletakkan vanilla ice cream.


Kat cafe ni hanya boleh makan dessert saja sebenarnya. Menu utama jelly kelapa yg terus dimakan dr buah kelapa..memang sedap. Ada juga kuih2 baba nyonya. Disebabkan dah lewat makan, kebanyakkan makanan dah abis. Buburpun ada 2-3 jenis...semua habis. Yg tinggal hanya jelly kelapa dan cake. Cafe ni ada kat area Topicana..kat building yg baru siap.

You Might Also Like

2 comments

  1. dapnya....aku tau mcm mana nk buat kek tu hahaha

    ReplyDelete
  2. ang try wat..pastu bg resepi kt kami...mmg sedap..xmuak

    ReplyDelete