KuChiNg - Makan Time

June 01, 2011

COFFEE O CORNER

Ramai betul forumer n blogger suggest restaurant ni. Ramai betul org yg dtg kat sini..yg berdiri tunggu turn nk dudukpun ada. Ada seorg pompuan berbadan besar yg ikut perkiraan saya adalah owner. Walaupun bz nak sediakan makanan..tp dia baik. Makanan2 kt sinipun best.



Ni roti mayonis...roti canai telur yg dalamnya letak daging..my sis makan yg letak tuna


Nasik beriani dan mee goreng ni kitaorg mkn time last day kat sana..sedapppp!!! daging masak merah tu lembut sgt. 1st time makan telur masin goreng..hehhe

RJ AYAM PENYET

















Restaurant ayam penyet ni duduk betul2 belakang Coffe O Conner. Memang sedap sgt makanan kat sini. Semua restaurant ni saya jumpa time round2 keliling Kuching. Kat Kuching kalo xsewa kereta susah nak gerak.








Semetara tunggu makanan sampai..snap2 la apa yg patut..hehe

Taraaaa...makanan dah sampai...nyum nyum


Ni saya punya...ayam panggang


My sis punya sotong penyet..xterpenyet pun..hehe


FOOD COURT KAMPUNG BOYAN

Last nite kt Kuching saya pergi naik kereta ke Kampung Gersik nak beli kek lapis dan ikan terubuk masin..sekali lg pegi ke food court ni...nak tau saya makan apa...best betul..ikan terubuk masin...sedapppppp!!!!








You Might Also Like

2 comments

  1. sy pernah makan kt sini..mmg besh sgt...suke tol dgn makanan die..meriah plate...

    ReplyDelete
  2. a'a...org yg pergi sj boleh bayangkan betapa bestnya makanan2 kt sana...

    ReplyDelete