ShiKiYa - Japanese food

June 08, 2011

Jom jalan2 cari makan lg. Hmmm...1 lagi tempat mkn yg saya suka ada kat Lowyat Plaza. Kat sini susah sikit nak cr parking kalo weekend. Tapi itu bukan halangan.

Dlm byk2 restaurant kat situ, 1 jer yg menjadi peberet restaurant saya..Shikiya. Kat sini ada Japanese food..Harga sikit murah dr Ichiban can Sushi King. Tapi Miso soup dia xsedap...makanan sedapppp.. :)















Ni yg akak sy punya..green curry spaghetti..pedas sgt2. Rasa mmg mcm green curry thai. Memang sedap..lain dr lain.


Sushi ni nama dia tuna spicy.


Taraaa..ni saya punya..tempura with rice. Tempura ni ada udang, carrot, keledek..dan 1 lagi jenis sayur saya xtau nama dia..dia bulat dan berlubang2 kt dlm..


Saya dah byk kali pergi mkn kt sini, tp dulu2 xpernah snap pic. Yg paling saya suka mkn..yg ada satay ayam dan nasi..kalo order bento lg best, mcm2 ada kt dlm box tu.

You Might Also Like

1 comments