TeNSioN

July 29, 2011

Salam...

Sudah sapedek?? tak paham?? hmmm....saya tanya dah makan kah?? hehehe...

Semua org pernah tension kan?? hmm...saya nk cter hamba Allah sorg ni..aduh tahap tension dia memang kalah gaban. Di sebabkan kereta dia rosak..dia col saya :

Hamba Allah : Tension nya kete rosak..rasa nk release tension la..hang balik prepare apap2 yg patut?

Saya : eh..eh...pasal plak kite yg kena balik prepare pape yg patut kalo kete mu rosak??

Hamba Allah : Ye la..mana tau kita terpegi travel..

Saya : Glupppp...(tertelan air liur..nasib baik tak tercekek)

Hamba Allah : Mcmanapun kite nak release tension gak..kita gi mana2 mlm ni.

Saya : Giler ke haper?? Den gajipun lom...

Hamba Allah : Gaji kite dah..

Saya : So word "kite" tu refer kami ngn hang kan?? (dia ni bahasakan diri saya=kite...sesaja nk kenakan dia skit..hehehe)

Hamba Allah : wakaakak (dah dia gelak2 cam gini....means ada harapan nak jln2 free mlm ni)

Dlm paler otak dah bayangkan ......


Tak sangka tul ada org cmni kan?? Hehehehe...so sama2lah kita berdoa agar tercapai angan2 ku ini..

You Might Also Like

1 comments