uNiVeRsAL StuDiO SiNgApOrE - Part 2

August 01, 2011

Hai..jumpa lagi kita di part 2.....

Saya sambung lg yg psl sesat di Singapore..my driver a.k.a my sis dok panik2 cari jln nk gi USS..saya plak syok2 jer relax snap2 mana2 yg patut. Yg kelakarnya dok panik2 tu dia sempat lg minta snap sana snap sini..haha. Mmg cantik view bngunan2 kt sana..ada la saya sempat snap..jom layannnn!!!!



Best sangat2 tgk keadaan bandar yg cantik dan bersih..tmpt tujuaan nk ke Sentosa Gateway. Syukur sangat sebab Allah mudahkan semuanya..jom layan saat2 saya nak sampai ke sana..

Polo signboard Sentosa Gateway


Ni time kt simpang ke Sentosa Gateway...berdebar2 time ni..excited ada skit..hehe


Dah nampak dah..


Yg bestnya..parking mmg cun sgt..jln skit jer dah smpai USS


Huhuhu...sampai jer..kami gi ambik ticket..1 day punya ticket, so nak keluar masuk balikpun xper..harga ticket boleh check kt website USS yeeee!!!


Perut dah nyanyi lagu dangdut..so kami breakfast kt Celebrity cafe n bakery. Tak makan pape kang pengsan plak... (**_**)


Best sgt cake2 kt sini...

Jemput minum semua... :)

Waffler cicah honey ....

Utk 2org breakfast set harge cam gini...biasa la tmpt cmni. Jgn plak korg bw bekal bagai..dorg check beg tau..

Nexttt....jom ke part 3!!!!!

You Might Also Like

0 comments