GeRaMnYa!!!!!!

August 16, 2011

Huargggggghhhhhhhhh!!!!!!!

Geram + Marah + xpuas ati semuanya ada sekali bila cuti raya tak dpt. Apa kejadahnya hah?? Bengang betul bila alasan pihak management tak munasabah. Ada ke patut bg alasan yg saya ni baru jer kerja then xboleh apply leave?? Then tak boleh biar sorg dua jer dlm department saya tu...saya kena ada sekali.

Raya sethn sekali jerlah!!! Kenapa la nk strict sampai cmtu?? Sedih la...mak dah la xsihat..pastu nak kena balik kmpg kejap jer..memang betul2 mengarut la. Saya xkisah la kalo deduct gaji...nak deduct..deduct la..kalo ikutkan ati, saya nak blah jer dr situ sebab geram sgt!!! mmg spoilkan raya saya betul lah!!! Arghhhhhhhhhhhhh!!!!



You Might Also Like

6 comments

  1. bertabah lah yerrrr...

    ReplyDelete
  2. kesian nye you...ni tempat keje baru kannn ?

    ReplyDelete
  3. Rozita..

    A'a...skrg ni nk try wat rayuan..xpuas hati langsung la!!!

    ReplyDelete
  4. kalo x dpt cuti, EL jea. senang!

    ReplyDelete
  5. Yeeee Mas...EL mmg senang...compny ni len mcm skit la. Saya takut kalo drg dh tegas then saya cam cr helah EL...kemungkinan drg leh buang cmtu jer. Mcm2 sgt dah sy dgr benda2 -ve yg brlaku dr staf2 lama. Tmpt keje dh cun dah...kejepun dah ok dah..tup2 hal cmni plak. Takut plak plan nk travel tersangkut dek perangai management camgini.

    ReplyDelete
  6. same scenario with my current company! staff welfare zero, if they x puas hati they will terminate you immediately..x best nyer kena kerja dlm environtment berhati-hati. to think back i regret that i quit from my previous co.

    ReplyDelete