LonDoN - ThAmEs CrUiSe

March 01, 2011

Peluang naik cruise jgn lepaskan. Tourist guide cruise ni mmg bagus...cara penyampaian info sgt menarik..dia ajak semua pelancong bersama2 dia..mmg xboring lah...kelakar plak tu. Gambar2 yg sempat saya snap ni adalah view sepanjang thames river....








Tower bridge tu...time ni still kt atas cruise. Air sungai ni gerun semcm jer..mmg selesa la duduk dlm cruise ni..semua tempat duduk bersih.











Hehe...brand mineral water ni HAYAT. wow....dulu pernah tgk pic Fahrin Ahmad time dia dtg London dia minum mineral water SAKA...lg dasyat...hehe









Sementara nak tunggu cruise utk patah balik...
sempat la round2 area tower of london. Area tower bridge ni ada 1 castle..x igt nama apa. Sempat bergambar kt entrance jer sbb takut terlepas cruise kalo masuk. Rasanya nak masuk kena byr. mcm rugi plak xmasuk castle ni...bukan senang nak ada kesempatan cmni... :(








Kalo ada masa yg byk, mmg nak lepask jer area ni...duduk2 kt sini sambil hirup udara segar..argghhh nyamannya. Walaupun kota besar, kesegaran udara kt sini mmg lain dr KL. Rindunyaaaaaaaaaaaa kat LONDON. Walaupun cuaca sejuk, xla pula lapar. Time kt Genting selalu sgt lapar..pelik kan?










Kalo ikutkan hati, nk tido terus atas bangku ni..
syok la..hehe






























Sebelah kiri ni kapal perang British. Boleh di lawat..tp saya xminat lah cmtu..tgk dr cruisepun dah cukup.











Satu cruise tu penuh dengan org..tp muka2 asian sorgpun xnampak.
Terasing skit la rasanya sbb yg lain2 tu spesis yg sama..hehe. Apa2pun enjoyyyyy!!!!!

You Might Also Like

0 comments