LoNDoN - FooD

March 01, 2011



Tak banyak makanan yg boleh makan kat sini...tp Alhamdulilah on da way pergi trafalga square terjumpa 1 restaurant melayu..'JOM MAKAN'... kena plak mmg lapar sgt time tu...kat sinilah jumpa ramai rakyat Malaysia..warga british plak yg jd pelayan..hehehe..Saper2 yg gi London, jgn lupa gi restaurant ni..di jamin halal..salin address ni..hehehe

"5-7 Pall Mall East, Trafalgar Square, London SW1Y 5BA"Saya ambil set buffet kt JOM MAKAN ni


Pizza pak arab ni..tuna pizza..rasanya..wallawehhh...sedap wa ckp lu..roti yg lembut..saya beli ni kat Oxford Street.


Nasi ngn fish n chip ni boleh dpt kat kedai arab area Bays Water. Harga 1 meal 6-7 pound.
wafer ni byk dijual di kios2 tepi jln...kena plak mkn panas2..perhh...saya letak topping blueberry harga dia kalo xsalah 2-3 pound

Wafer ni plak saya makan area2 London Eye..cream bersama honey then stoberi...
kalo xsalah harga dia 6 pound lebih
Ni breakfast kt area Earlscourt Road. Sejuk2 pekena coffee mmg best...coffee ngn roti ni harga dlm 5 pound lebih

Nasib baik hotel yg kt Bays Water included breakfast..kalo tidak, tercari2 la makanan. Layanan hotel ni tip top.

Tercari2 jacket potato..malangnya xjumpa2..akhirnya jumpa jugak kat Stansted Airport time nak balik...ni mahal skit la sbb kat airport kan..kalo xsalah nak dekat 10 pound

You Might Also Like

0 comments