LoNDoN - madame tussauds & ripley believe it or not

March 09, 2011

Madame Tussauds tempat paling best sekali...kita boleh bergambar dengan patung2 lilin. Saya xbyk snap sgt picture sebab battery camera nak abis..gambarpun xberapa clear. Xkisah lah tu..yg plg kesah adalah 4D movie..4D movie yg ditayangkan adalah karton hero spt spiderman, X-man dan apa nama ntah..aduhhh...giler best. Hero2 ni lawan ngn org jahat kt Bakingham Palace..benda yg pecah, meletup..glass pecah...mcm nk masuk mata jer..org sakit jantung leh pengsan. Kalo ada adegan tikam2..belakang seat akan menikam belakang kita..menjerit2..hahhaa. Bila bunga2 kuar...kuar plak bau wangi..mmg dasyat lah.

Ratu Victoria nih...hehe


Ni lah watak2 4D movie..movie ni kelakar dan mendebarkan


Time bus london ni dibaling...betul2 nk dtg ke muka..dengan kaca2 la..perhhh...dasyat wa ckp lu

Ripley Believe or Not saya nasihatkan jgn masuk..langsung xbest. Bazir jer, tiket dah la mahal.

You Might Also Like

0 comments