LoNDoN - PaRk

March 01, 2011


Angan2 bila sampai London ingat nak bergambar atas padang rumput..malangnya xdpt sbb rumput basah..so just round2 kat beberapa taman. Contohnya Kensington Gardens ...cantek sgt..time ni saya dah pindah hotel dr Easy Hotel di Earlscourt Road ke Bays Water.

Taman ni dekat dengan hotel, jalanpun xjauh sgt. Hmmm...mmg bersih dan terjaga rapi. Mat salleh ni biasa2 la..nk gi taman sure bwk anjing teman..aduhh..dah tu main lepas plak..jenuh saya nak lari2 ...berpeluh2...teruk tul..heheh..tp enjoyyyyy!!!!!









Nak sewa basikalpun boleh dr taman ni. Boleh return kt mana2 tempat yg ada service ni. Dah tu xde org jg plak..semua pkai system je..boh duit..kayuh..sayapun xphm sgt system ni sbb saya xambilpun..possing je..heheh

Ada 1 tasik buatan kat taman ni...burung2 yg dtg semuanya liar..jgn bg mereka makan..kalo x kena kejar nanti...

heheh..syok la!!!!!

Alangkah syoknya kalo Malaysia dpt buat taman yg mcm ni...nyaman dan mententeramkan..

You Might Also Like

0 comments