LoNDoN - JaLaN2

March 01, 2011

Setelah hati dah tenang, hotel pun dah ok...perutpun dah ok...jln2 time. Sampai2 akak dah ajak shopping sambil pusing2 area marble arch and oxford street...souvenir shop byk sangat. Ada juga selisih ngn org malaysia, tp kebanyakkannya xberapa ramah...senyumpun x. Xperlah, nak buat mcmana kan..

Mable arch.


Kepala kuda ni kt area2 mable arch..


Sempat shopping skit baju kt primark

Hari 1st ni sempat jln kejap jer sbb dah gelap. Byk lg nak buat..hehe..kena simpan energy utk esoknya. Seminggu kat London dengan harapan nak cover semua tmpt best. Esonya pepagi lg dah bangun. Sesambil nk ce breakfast, possing2 skit area hotel...hehehe. Susah nak cr breakfast kt area Earlscourt..tp nasib baik ada 1 kedai arab ala2 western...sedap sgt tuna sandwich dan coffee kt situ...tp lupa nak snap rupa sandwich tu...

Pagi hari ke-2 tu saya naik hop on hop off utk sightseeing...25 pound/person utk 48 hrs. Naik ni boleh cover seluruh kota London. Kalo duduk atas, boleh snap2 picture byk2..tp kena tahan sejuk la...layanan utk service ni sgt bagus.

Mcm2 info boleh tanya dan mereka akan explain baik2. Bus ni akan stop kt top London attraction.


Dr atas hop on hop off...sejuk woo wa ckp lu

Big ben....yeahh...boleh gak tgk akhirnya...hehehe.

You Might Also Like

0 comments