Khas Buat Jari Manis @ JM :)

September 12, 2013

Assalamualaikum...


Entry kali ni khas buat Jari Manis yg sangat manis..haha. TQ ye Jari Manis..saya dah dapat FM Sydney smlm. Sebabkan saya cuti semalam..rini baru tengok. . Berkilat-kilat lagi..makaseh ye JM..FM ni very meaningful to me. JM antara blogger yang saya kenal dalam alam maya ni yang suka kongsi hal travel. Kongsi baca jelah..bukan kongsi susah senang bertravel..hahaha. Hopefully kita boleh berjumpa di alam betul-betul. Makaseh lagi sekali sebab pos souvenir ni..


 Memula tengok envelope tu..flat je..hah sudah..JM lupa letak souvenir yg dijanjikan ke..hahaha..rupa-rupanya FM tu flat dan sangat cantik




  
 Baru je snap ni tau..masih panas..hahaha. 

Bagi yang tak kenal JM yang sgt femes ni..haha..sila ke http://jarimanistravel.blogspot.com/

Bai bai semua..esok pepagi nak terjah le LCCT..hopefully smooth lah segalanya...kalau ada rezeki saya akan share pengalaman saya kt tempat saya bakal pergi tu..ok..cau!!! 

You Might Also Like

14 comments

  1. Assalamualaikum kak zila. perghh lawa tu fm opera! heeeeeeee. insyallah, semoga perjalanan akak smooth ye. jangan lupa fm sheila. hihiihh ;p

    ReplyDelete
  2. have fun zila!!! semoga selamat pergi dan balik! ;)

    ReplyDelete
  3. wahhh...dh smp eh...?? ish mana lak aku nye ni..hehehe

    selamat bercuti zila..^_^

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti dan bergumbira Zila...

    ReplyDelete
  5. Ayoyoyoy...malunya..siap buat entry khas tu...

    Haip..nak ke mana pulak tu..semoga selamat pergi dan bawak balik cerita yg best2..

    Aza, tak dapat lagi..mana pulak cicirnnya eh...

    ReplyDelete
  6. Zila suka tau tggl kita sesorg kat opis!!!
    apa pun selamat pegi dan balik bawe ole2 tuk kita yer...hahahaha

    ReplyDelete
  7. Sheila --> Waalaikumsalam..mmg lawa..haha...TQ sebab mendoakan

    Henry --> Yes..tq..hehe

    Penunggu bulan --> lah...isk2..pak posmen tu lambat kut..haha

    Paklang --> tenkiu

    JM --> wahh..JM dtg..tq ye JM

    Zaza --> Amboi..siap pesan..haha

    ReplyDelete
  8. mana aci macam ni, jm bagi dekat geng pompuan jer, hehe...selamat bercuti zila :)

    ReplyDelete
  9. Cantiknya fm tu...bertuahnya..Ia dibuat daripada bahan yang tidak mudah pecah atau rosak, jadi boleh simpan lama, boleh letak kat peti sejuk.

    Saya pun ada fm Sydney Opera tapi dibuat daripada bahan lain. Jenis mudah pecah. Jadi saya tak letak kat peti sejuk takut jatuh, sy letak kat kabinet di office.

    Zila nak pi mana tu?

    ReplyDelete
  10. LCCT.. ??? semoga selamat pergi dan balik la.. btw cantik FM tu. :D

    ReplyDelete
  11. zila,, sejak bila i ni xreti nak mintak dari u..hahaha..apa pun take care yerrr

    ReplyDelete
  12. Ciku pun dapat satu..Thanx JM..hihi.
    For zila..selamat pegi dan balik dan bawak cerita ceriti yang best.bye tcare

    ReplyDelete
  13. Orga --> Loh..awk x dpt meh? hahaha..

    Prof --> Pandai prof nilaikan FM ni..betul!!!! ada jenis FM yg meleding bila lama2 skit..dan jatuh xmo stick to the fridge or metal..tp jenis yg ni..berkualiti sgt..

    TT --> TQ ye..dh smpai dh ni..haha

    Zaza --> hahaha

    Ciku --> wahh cikupun dapat..insyallah :)

    ReplyDelete