July 12, 2012

JaLaN-JaLaN BuAnG MaSa

Assalamualaikum...

Saya just suka2 jer nak bukak entry ni. Jom jamu mata...hehe.


Ketika jalan-jalan kat One Utama...ternampak manusia berkerumun kat satu kedai ni..sayapun join la. Ohh...rupa2nya handmade candy. Ntah cmner la drg ni wat sampailah terbentuk candy2 yang unik. 


Candy ni sure manis giler..totally sugar nih!!! Maybe yg ni flavor stoberi


Maybe yg ni nanas..


Cmnerlah kat tengah2 tu ada rupa cmgitu..yg ni blackcurrant


See?? macam2 rupa...maybe yg ni apple


Sure yg ni orange 


Kemudian ke Candylicious pulak..dunia coklat ni. Mahai giler. 


Bawa anak buah sure saya papa kedana :P


Cute fridge magnet ni


Terbekenan kat mug ni


love this color


Cute

Key chain pun ada


Jalan-jalan buang masa ni berlarutan sampailah ke KL...hehehe.
Kejadian ni berlaku 2 bulan yang lepas (",)

6 comments:

  1. cantik2 yer..kalo nak makan giler sayang hahahaha..kalo makan KENCING MANIS..wakakakaka

    ReplyDelete
  2. Betul tu Encik Zaharin..hahaaha

    ReplyDelete
  3. Err, banyak juga ambik gambar dlm kedai tu. Diaorg tak de tegur ke.

    ReplyDelete
  4. Puan...

    Saya guna hp..org xkan perasan sebab saya belakon seolah2 main hp..heheh

    Ada org guna camera besor2..tp xde la org tegur

    ReplyDelete
  5. bila scroll kebawah, ingatkan KLCC pun jadi candies jugak. cantik and u r using hp jer kan.

    ReplyDelete
  6. haaahah...apa pulak KLCC jadi candies...hahaha.

    Hp saya ni Sony Ericsson 8 pixel..dats y photo mcm clear sikit. Nak bawa camera cam malu...hehehe. Suka2 jer snap2.

    ReplyDelete