April 18, 2014

FM Busan dari Mie \(o_o)/

Assalamualaikum....

Sesudah seminggu menunggu souvenir yang dijanjikan oleh seorang blogger travel tersohor..maka dapat jua hari ni..hehe. Asalnya saya komen kat blog Nohas  tak sangka Mie offer nak bagi FM dari Busan ni..hehe. Rezeki jangan ditolak..ye tak?? Dihati ni pun ada gak keninginan nak ke Busan main snow..tapi lom tau la jadi ke tak. Kalau jadi boleh la refer blog Mie. 


Berseri-seri betul warna FM ni..suka sangat. Hai Nohas..ai pun ada macam u..hehe


Sesaja print screen ni nak tunjuk betapa beruntungnya saya...hehe

Makaseh banyak-banyak ye Mie sebab sudi beri saya FM yang cantik ni..sama-sama lah kita berblog hal travel dan moga apa yang kita share di blog masing-masing memberi reference untuk memudahkan kepada orang lain. 

15 comments:

  1. Assalamualaikum.. wahh bestnya.. bertuah kak zila. murah rezeki ~~~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dah sampai... tak tahulah yang lain2 tu camna...

    ReplyDelete
  3. NA tak respon pun email saya... camna nak hantar ni...

    ReplyDelete
  4. lama x singgah ke sini,sy pun pengumpul fm tegar,maseh mengumpul dan mengumpul,hehe,kalo ada sesapa nk g south america,sila bgtau ye,btw,bila nk g europe?

    ReplyDelete
  5. hehe you're so lucky! cantik sgt busan's fm, kalau nak saya boleh hantar satu dari grenoble, france! hehe

    x, Farah

    ReplyDelete
  6. @ Mie, oh terima kasih. Dapat juga saya hadiah :) Saya dah hantar email pada Mie.

    @ Zila, bacalah blog saya sekarang. Ada surprise untuk awak! Mie pun!

    ReplyDelete
  7. JOM JOIN GIVEAWAY

    http://kasutkaca15.blogspot.com/2014/04/giveaway-saya-nak-skirt-free-itu.html

    ReplyDelete
  8. Waaa.. untung la dapat FM dari busan :D

    ReplyDelete
  9. Sheila --> Waalaikumsalam..syukur Alhamdulillah

    JM --> Yeke?? wow..hehe

    Nohas --> yeyeye...hehe

    Mie --> Thanks a lot ye..

    Prof --> Makaseh prof atas ucapan dan terima masih jugak sebab nak bagi saya hadiah untuk kali ke-2..hehe

    Nazuha --> InsyaAllah tak sampai 2 weeks lagi :)

    Farah --> tu offer jugak ke tu?? hehe..nakkkkkkkk

    ReplyDelete
  10. TT --> memang untung..hehe

    Muhammad KL --> Tq Tq Tq :)

    ReplyDelete