This Photo Make Me Smile :)

June 26, 2013

Assalamualaikum..


Wahh..lama rasanya tak menulis..hehehe. Yang ending Korea tu later saya post sebab tak siap lagi..hehe. Godek2 hp terjumpa gambar kat bawah ni..anak-anak my bro a.k.a anak-anak buah saya. Saya rasa seronok sangat bila my bro snap photo ni dan mms saya..hehehe. Sebabnya saya belikan baju yang sama untuk 3 beradik ni time gi Melbourne. Tak sangka muat dorang pakai. Yang bestnya my sis in law pulak akan pakaikan baju ni setiap kali saya balik kmpg..hahah..over kan? Pastu dia siap cakap dia basuh baju-baju ni guna tangan dan bukan washing machine pastu jemur pulak dalam rumah sebab taknak warna luntur..aduhh sampai gitu sekali. 



Photo ni takde lah clear sangat sebab hp my bro tak berapa bagus.. 

What photo make uols smile? 
Uols nak hadiah?
Hmm..kalo nak pls wat entry pasal "This Photo Make Me Smile"
And please notify me at ziela62@gmail.com atau comment box bawah ni when uols siap. 
What ouls akan dapat?
Hmm..hadiah kecik di bawah ni jer..dan hadiah misteri.
Jika entry anda can show me nice photo and nice story…sorang antara uols akan dapat hadiah dibawah ni dan juga yang misteri. 
"pekejadahnya dpt hadiah kecik ni" pasti yg akan ckp gitu..hehehe
Apa salahnya kan..oulspun dpt imbas pengalaman indah di masa2 dulu dan dpt hadiah lg..hahahha. Yang takde blog...xper..ouls boleh email kisah ouls di ziela62@gmail.com. Hadiah misteri lagi hebat lagi hadiah dibawah ni yerr...heeheh.
Tarikh tutup? Hmm..saya bagi masa seminggu boleh?? 


DSC_0171.jpg

You Might Also Like

7 comments

  1. salam zila...kak eni dah sahut cabaran zila iteww...mai baca mai...hehe

    ReplyDelete
  2. JM pun sama..sangat terharu bila hadiah yang di beri di hargai

    Alahh..JM pun nk masuk contest ni TAPI tak ada photo yang make me smile yang cantik2...so tak ada lah peluang nk dpt hadiah kecik tu :-)

    ReplyDelete
  3. Nak jugak masuk contest tu....
    Nanti akak godek godek tengok ada ke tidak gambar yg seswai !!

    ReplyDelete
  4. Terharu pulak kalau saya yg bg baju2 tu...rasa nk bagi slalu. :)

    ReplyDelete
  5. nanti nak godek godek gambar.

    ReplyDelete
  6. Kak Eni --> a'a saya ada tgk..menarik

    JM --> Betul tu...haaa tunggu dan lihat ye

    kak rozita --> ya..okies..hehe

    Ujie --> Betul tu

    Wantie --> okies!!!

    ReplyDelete
  7. sempat lg x kalu sy nk join? tu je ke syarat2 nyer?

    ReplyDelete