Scandinavian Trip

April 18, 2017

Assalamualaikum...

Pada saat dan ketika ini, saya berada di bumi Norway. Cantik betul negara ni. Tak tergambar dengan kata-kata. Saya share beberapa photo yang saya snap sehari dua ni. InsyaAllah akan saya kongsi kisah saya pada masa akan datang. Untuk layan view yang menakjubkan..boleh ke IG saya @ akulovetravel. 



Bryggen



Narrow street 


Somewhere around Bergen

Fjord at Gudvagen


You Might Also Like

10 comments

  1. Bertuahnya dapat jalan-jalan di negara Nordic ni...tentu sgt berlainan dr negara yg pernah Zila pergi sebelum ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy rasa syukur sangat prof sebab berkesempatan ke negara yang agak berlainan dari sebelum ni..sangat best!!!

      Delete
  2. WOW! live update dari bumi Norway.. Have a nice trip k Zila

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak zila..sheila ni. Wahh bertahun tak blogwalking sini. Nanti approve kita kat ig ye hehe. Bestnya melancong;))

    ReplyDelete
  4. Tngk gmbr2 u kt insta pon dh trruja giler weihhh....

    ReplyDelete
  5. Waw...bestnya..teringin nya nak ke nordic country ni

    ReplyDelete
  6. Lamanya ciku tak blogwalking kat sini..dah sampai norway dah cik zilla ni.hepy holiday

    ReplyDelete