Dessert @ Rimba & Rusa (Kota Damansara)

August 30, 2016

Assalamualaikum..

Hai semua..kali ni saya nak share tempat makan dessert yang best. Restaurant ni namanya Rimba dan Rusa. 1 petang baru-baru ni terasa sangat nak makan bread pudding. Cuba-cuba la masuk restaurant Rimba dan Rusa ni. Tup-tup bukan setakat bread pudding, sekali dengan pulut mangga pun ada. Memang terbaik lah. Tengok harga...telan air liur beberapa kali. Sekali my sis cakap dia lanjer..hah tunggu apa lagi..terus angguk-angguk nak!!! Ahahhaha. 


Bread pudding ni sangat sedap. Kalau sorang makan memang boleh kenyang tanpa order apa-apa main course. Maybe saya kut..orang lain mesti ada main course sekali kut...hehehe. Vanilla sauce tu tak muak. Minum pula black coffee..memang good combination!!!



Gluppp...tak salah saya, bread pudding ni harga dalam RM18 - RM20



Pulut mangga ni pula sikit sangat. Dah la tersangat sedap, sikit pula. Mangga pun manis. Dalam 3-4 sudu..habis dah..hahahha. Harga yang ni tak salah saya dalam RM10. Ada beberapa dessert lagi yang saya belum cuba..next time lah. 


Rimba & Rusa
Ground Floor, Sunway Nexis, 
Kota Damansara, Petaling Jaya. 
Open Tues-Sun, 8am-11pm (Fri, starts later at 4pm)

You Might Also Like

4 comments