Thanks Prof Naramas ^_^

March 27, 2013

Assalamualaikum....

Entry saya kali ni adalah khas untuk mengucapkan terima kasih saya kepada Professor Naramas iaitu penulis blog http://nota-kembara.blogspot.com/. Rasa bangga sangat sebab saya sempat jawab soalan kuiz prof..hehehe. Nasib baik saya cepat..saya pemfollow tegar blog dan juga facebook prof..that why la saya cepat sebab prof akan inform dekat fb beliau selepas update blog. Dari 10 hadiah, saya pemenang no. 5..jangan jeles yerrr..hehehe. Soalan-soalan pulak senang..hahaha..(riak sikit padahal yakin dengan jawapan diberi sebab pemenang 4 ke atas dah jawab jawapan yang sama..opsss..heeheh). 


 Taraaaa...ini lah soalannya. Senang kan? hehehehe. Saper2 yang follow cerita Prof Naramas di blog beliau, takkan ada masalah menjawabnya seperti saya :P 


See how excited I am!!! hahahaha



Hadiahpun prof dah tunjukkan dalam contest tu....


Hari berganti hari..hari yang ditunggu muncul juga..saya pemenang no. 5. Wahh 1st time in my life main gini-gini tau..hahaha. 2-3 hari selepas prof announced pemenang..saya dapat hadiah saya tu. Wahh cepat sungguh prof courier. Bercahaya-cahaya wajah  (kata opismate :P) bila saya dapat courier tersebut...belum bukak lagi tuh!! Sekali bukak..hah..macam-macam souvenir ada lagi..Alhamdulillah..syukur. Baik tul hati prof. Jom saya nak tayang..heheh


Tengok dari segi rupa..box yang diperbuat dari kayu ni dari China. Tul tak prof?? Cantek betul la. 


 Bila bukak..aikk..ada benda lain pulak..iaitu salah satu hadiah yang saya menang. Heehe..happynya.



Taraaa..ini lah asalnya hadiah yang saya menang. Rubber fridge magnet dari Beijing dan pembuka penutup botol yang bermagnet di bahagian belakang  dari Shanghai. Cantek sangat2 hadiah yg saya menang ni..


Key chain yang cute ni saya agak dari China jugak..love it!!!


Fridge magnet ni sangat unik. Macam diperbuat dari marble. Ini dari Hanoi..thanks Prof..cantek sangat2


key chain ni pun cute betul..besar ibu jari jer..haahha...


pelapik gelas dari NZ..saya suka prof!!!


 Alhamdulillah dengan semua pemberian ni..saya sangat2 hargainya. Prof adalah penulis blog ke-2 yang berhati besar yang memberi souvenirs begini. Sebelum ni blogger behati besar adalah cik anne. Walaupun hanya berkenalan melalui blog, saya berbangga berpeluang mengenali Prof. Teruskan menulis Prof, saya sentiasa support prof. Moga-moga penulis prof memberi manfaat untuk semua. Saya doakan hubungan kita serta blogger-blogger yang lain sentiasa baik...amin...

You Might Also Like

9 comments

  1. arghhh jelesya dpt byk hadiah

    JM x sempat jwb klau x mesti dpt gak heeee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Zila!
    Wah cantiklah ...karpet hijau tu :D

    Seronok saya tengok hadiah-hadiah itu sudah berada di rumah Zila. Nampak cantik pulak bila diletakkan dalam blog Zila ni :)

    Kotak kayu itu sebenarnya dari Iran. Key chain cute yang ada snowman kecil itu dari Yamagata, Jepun. Ini pemberian ibu bapa angkat anak saya semasa dia menziarahi mereka di Yamagata Jepun beberapa tahun lalu.

    Zila layak mendapat hadiah-hadiah itu sebab Zila antara orang yang paling awal jadi rakan kembara blog saya dan selalu tinggalkan ulasan di blog saya :)

    ReplyDelete
  3. Salam Zila

    Huh...tensyen Yong nengok gambor2 tuh....*kembang kempih idung dibuatnyer*...hehe

    tahniah..cepat jawab....

    ReplyDelete
  4. tahniah zila...
    berbaloiii,kan?

    heheh

    ReplyDelete
  5. tahniah zila...menang tipis jer tu, kitorang pun jawab betul jugak, cewah...tak nak mengaku kalah, hehe...

    ReplyDelete
  6. JM --> Sila lah jeles..hahahaha

    Prof --> Waalaikumsalam. Terima kasih byk2..semua pemberian prof ni sungguh berharga buat saya. Saya sangat2 hargainya. Saya suka follow blog prof sebab bila membaca kembara prof, saya betul2 dapat imagine keadaan reality tempat2 yang prof ceritakan..semuanya sgt2 menarik!!! :)

    Yong --> Salam..hahahaha..sampai kembag kempis idung..hahaha

    Kak coco --> tq..memang berbaloi..hahaha

    Orga --> Nanti prof wat contest lagi cepat2 jawab...hehehe

    ReplyDelete
  7. zila,

    lame xupdate blog...last gmbr2 ketam yg bt sy terliur tu...

    ReplyDelete
  8. Seronoknya...jeles akak tengok semua hadiah tu !!! Ni lah untungnya berkawan walaupun hanya di alam maya..

    ReplyDelete
  9. Don't Afraid to try --> selalu2 update blog kang ada org bosan pulak..hahaha

    Kak Rozita --> jeles la lagi..hahahaha.

    ReplyDelete