CeLoTeH AiDiL AdHa

November 07, 2012

Assalamualaikum...
Kom apa kombat,
Bat apa batmen,
Men ada mental..

Hahahaha...teringat pulak kecik2 dulu asyik main2 cmni...

Entry kali ni pasal Aidil Adha@raya korban,
Tahun ni kami tak buat korban,
Balik raya masa taklah terkorban,
Balik KL mak aii..banyaknya masa terkorban.

Dalam hidup jangan buat pasai,
Jom tengok biskut raya ai...

 Pergi ladang ternak biri-biri
Inilah tart blueberi


 Jalan-jalan sesuka hati,
Mami ai buat biskut ni sepenuh hati



Nak berkorban di raya haji tak kisahlah berapa kali,
Mami ai buat semperit ni exited sekali 


 Naik keretapi jangan silap gerabak,
Yang ai buat..nu ha makmur yang besar kedabak..



 Layan sajalah gambar ini,
Harap-harap anda taulah apa ini :P


My sista creative sekali,
Sekali makan nak makan berkali-kali.


Ai campak bahan my sista guna sudip goreng-goreng,
Inilah bihun Singapore goreng...



 Budak kecik sambut besday di hari raya,
Lagilah meriah kami semua di hari raya. 


 Petang raya takde dah tetamu datang,
Akhirnya ai ke bendang.



 Udara segar nyam sekali,
Terasa ingin datang berkali-kali...



 Anak padi menari-nari ikut irama angin,
Oppsss..jangan ya merata-rata buang angin :P


Christina officemate yang sangat baik,
Balik office dapat ni, dia kata FM paling terbaik.


Aunty cleaner tak kurang baiknya,
Dapat key-chain yang dibeli di Korea oleh anaknya :)


You Might Also Like

8 comments

  1. banyaknya kuih waktu raya haji..

    ReplyDelete
  2. wow...raya korban pun banyak kuih jugak,ingatkan penuh dengan daging korban jer..

    ReplyDelete
  3. Banyak kuih masa raya haji..
    Memang rajin anak dara sorang ni...

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan..

    datang jenguk awak...siap berpantun2 lagi..meriah betul

    ReplyDelete
  5. Norh --> hehehe...bukan selalu..

    Orga --> tahun ni kmpg saya xde saper2 wat korban..xde la daging korban..kalo ada boleh wat steak..hehe

    Rozita --> Saya buat sejenis jer..mak sy 2 jenis..yg jenis2 lain tu beli jer..hehe

    Mrs Kayrul --> salam perkenalan..kemeriahan mengeratkan hubungan keluarga..hehe

    ReplyDelete
  6. nak share cleaner leh??? pagi2 buka blog you, terus laparrrrr

    ReplyDelete
  7. uih meriah juga kuih raya walaupun raya haji. Di kampung kami biasa2 ja sambutan nya

    ReplyDelete
  8. Lily --> Cleaner apa nak share lily?? tak phm la sy..

    JM --> tak la meriah mana sgt..sederhana dan adik-badik ceria :)

    ReplyDelete