AnOtHeR CooMinG SooN (*_^)

October 10, 2012

Assalamualaikum...

Nak tayang lagi entry cooming soon..hehehe. Kenangan manis ni pasti memberi senyuman sepanjang menaip entry. Masa belum ada lagi nak taip..so tayang dulu..hehehe. Tengok view bawah ni sure semua dah boleh agak kat mana. Masih fresh lagi di ingatan sebab baru last weekend. Dan ada yang akan muntah bila saya akan masukkan photo2 seperti gambar di bawah sekali..hehehe!!

See yaahhh!!!



You Might Also Like

7 comments

  1. Assalamualaikum Zila,
    Cantiklah Hijau dan Bunga-bunga tu :)
    Tapi kat mana ek?

    ReplyDelete
  2. hm, rasa macam dekat CH jer nih...rasa je lah, hehe...

    ReplyDelete
  3. CH ke zila....nanti cerita ye tmpt yg best utk check in...ingat hujung thn ni nak pi....tak pernah sampai lagi walaupun rumah mertua ku sepelaung shj...hehe...

    ReplyDelete
  4. Zila...confirm kat Cameron Highland...betul tak...

    ReplyDelete
  5. lama gak tak ke sana?? nanti leh kirim teh setoberi..hihihi

    ReplyDelete
  6. Prof, orga, Kak Hafsha...yee ni kat Cameron..hehe

    Eni..saya berkali2 gak ke sina..tapi dua kali jer bermalam termasuk yg baru gi ni. Tak sure sangat mana best..dulu pernah stay kat Rosa Passadena, ok jugak.

    Cik Anne mana main tmpt2 cmni..cik anne sesuai oversea jer..haha..gurau jer yerr!!

    Juadah...siang biasa2 jer...malam menggigil gak saya...gggrrrr

    ReplyDelete