Mr. ToMYaM

June 03, 2012

Assalamualaikum...

Entry saya kami adalah nak introduce satu restoran kesukaan saya...Mr Tomyam..thai restoran. Sunway Giza, Kota Damansara adalah tempat paling saya suka. Di sinilah tmpat untuk saya shopping barang2 rumah dan juga makan-makan. Untuk lihat entry yang lepas pasal Mr. Tomyam, boleh clik di SINI  

My friend's husben manager kat Mr. tomyam ni..so tiap kali pergi dapat layanan special skit la termasuklah discount...hehehe..tu yang penting tu...hahaha

Jom tengok apa yg saya order.


 Taraaaa...pineapple fried rice..boleh pilih nak ayam ke prawn ke..saya pilih prawn. Dalam ni ada kismis,  biji jaggus dan sudah pastinya pineapple juga. Qty fried rice mcm boleh makan 2 org..memang banyak.






 ice lemon tea




 
 Makanan wajib saya order..sticky rice with mango. Paling saya suka ni. Mangga tu manis sangat2. Tiap kali order memang tak pernah mengecewakan. Yang terasa kecewa cuma quantity nya..so little..hehe. 



 My sis order thai fried rice...ayam goreng ni sedap..



 Disebabkan chicken wing yang datang sekali dengan thai fried rice tu sgt2 sedap..my sis order extra untuk chicken wing ni. Cantik betul decoration...siap ada bunga ros lagi..hehe




Next time nak try set lunch kat sini


Setiap kali dtg sini, makanan dan juga service tak pernah mengecewakan..semuanya sangat2 bagus. Makananpun cepat siap dan cepat juga saya habiskan...hehe. Total makanan kami ni adalah RM70 lebih. Boleh dapat discount 15% untuk pengguna mastercard cimb..tp our style tak suka guna kredit card untuk makan2..kalo shopping xper la..hehe. Bill kami jadi RM60 lebih selepas manager tu bagi discount...bertuah badan...hehe..thks Marwan..saya doakan anda naik pangkat sehingga menjadi pemilik restoran tersebut..Aminnnn!!!!

Disebabkan saya stop sekejap travel around the world..maka blog saya ni akan penuh dengan makanan-makanan2 :P

InysaAllah saya akan menulis semula entry pasal London sebab bila saya tengok balik semua entry London mcm tak cukup info untuk reference pembaca. Maklumlah time tu baru nak berjinak2 menulis...


You Might Also Like

6 comments

  1. Salam

    nampak sedap menu tu...tapi tu la..3 - 4 kali seminggu teman dok lalu kat kota damansara tu tak sempat ajer nak menyinggahnyer....huhu....

    ReplyDelete
  2. Bebila singgah la..sini banyak restoran best2..

    ReplyDelete
  3. slalu gak le ke kota dmnsara nih..tp idak le pnh pasan restoren nih..will be try one day...ehehhe..tp kedai udang galah tg tualang tu mmg takut le nk try,,kang beratus..ahahha

    ReplyDelete
  4. Selalu nmpk de tomyam ni kalu gi Giza. tp tak pernah singgah. Tomyam dia penah cuba tak? sedap tak?
    uih.. zila soping brg umah kat sini? boleh thn mahal kan. tapi kalu mampu, apa salahnya. suasananya dlm tu best sbb aircond dia kuat..hehe

    ReplyDelete
  5. Pernah cuba tomyam..memang best. Green curry chicken pun best. yang paling saya suka siakap deep fried. Saya suka shopping2 kat Giza tu sbb tak crowded dan senang. Saya tak alert pulak different harga kat tempat lain.

    ReplyDelete