GaLaXy TaB

October 10, 2011

Salam....

Baru balik dr Citra Mall kt Ara Damansara. 1 ari my sis dok kaco2 sy nk ajak gi beli Galaxy Tab. Igt ke dia dh stop gajet2 ni..rupa2nya lom lagi. Tak kisah sgt la kalo dia tingin la mende tu..tp masalahnya dia akan pengaruhi sy gak...kaco ni. Memula gi Blue Cube..sampai xde stock mende tu. Pastu gi plak Harvey Norman..abis jugak...uihhh camgoreng pisang panas. Kt Citra Mall baru lah jumpa...Harvey Norman Ikano jgn la anda pergi..smua pekerja2 kt situ eksen. Tp Harvey Norman kt Citra Mall ni..hmm...baik. Layanan mmg bagus..baik salesman baik casier...semuanya baik.

Tengah2 wat urusan nak belipun beberapa org dtg nk beli mende alah tu...yelah salesman tu dok layan kitaorg...org lain tgh Q nak beli..kalah kfc nih. Salesman nama Teh tu baik sgt..dia tlg pasangkan screen protection...punya la cermat smpai 15min kitaorg tunggu. Walaupun customer lain dok cr dia..dia just soh org tu tunggu.

Sebenarnya sy 1st time gi mall tu..besar jugak lah. Mostly restauran pelik2 kt situ..cam obese plak kaedahnya. Next entry sy akan cterkan kt mana sy mkn tadi... :)

Balik2 sy dulu2 test power mende tu...best sgt2. Mmg xtahan tgk..tapi xkan nak potong 2 kan?? hehehe...InsyaAllah sy pun nak dptkan dlm masa trdekat ni kalo ada org tlg belikan..hehehe. Syok tul main angry bird...dah la cute jer. Sy nk bg info skit psl Galaxy Tab ni..

Ada 2 jenis kalo xsalah sy...saya boleh wifi jer dan satu lg leh 3G. yg leh 3G tu kita leh wat sbg henpon jugak..so leh la subscribe internet. Yg tu harga nya RM1500 ++. My sis nk beli yg tu sebenarnya tp xde stok...yg syoknya, kita leh simpan dlm hand beg. Screen protectionnya dan cecah RM90..leather cover plak smpai nak dekat RM200. Terkejut sy tgk...tp Galaxy Tab mmg worth beli. Tak salah kalo kadang2 kita beli smthing utk dihadiahkan kpd diri sndiri :)

You Might Also Like

4 comments

  1. nasib baik saya memang tidak bernafsu pada gadget2 nie..kalo tidak..botak juge poket :-)

    ReplyDelete
  2. Sy pun xbrnafsu gak, cuma kdg2 nafsu trgugat...hehe

    ReplyDelete
  3. wow best..
    tgh confuse nak beli samsung atau ipad2....mana best yea?

    ReplyDelete
  4. ipad lg besar..sure lg puas. Mcm samsung ni kecik..mudah nk bwk manapun. Main game syok...sebab selesa nak pegang. Better samsung lah..senang nk travel nanti ..hehehe

    My sis pun cam xmo jer tab tu...sbb dia nk yg 3G punya..kalo rezeki murah, mana tau leh dpt kt saya...heheehe.

    ReplyDelete