JoSePh KiTcHen

May 29, 2011

1 restaurant favorite saya adalah Joseph Kitchen. Itali coffee kt sini memang terangkat abis. Kat rumahpun ada ada stok coffee ni...mmg best. Food pulak beraneka dengan harga boleh tahan..












beef kebab ni antara makanan yang cukup lazat. Dengan harga xsampai RM20, kita boleh dapat set kebab ni yg come with coffee, starter (soup or salad or onion ring) dan ice cream sbg dessert. Beef yang dimasak bersama black pepper dan diletak bersama kepingan cheese serta red pepper yg segar memang lazat.






Omelet ni dipanggil turkey omelet ..rasanya harga dlm RM 6 lebih. Dlm ni ada turkey, red pepper, tomato and cheese.




Ini plak island burger. Taktau lah apa sebab nama cmtu. Burger biasa jer tetapi roti burger ni lembut dan manis dan dagingpun sedap.







Gill moza chicken..harga RM18. Grilled Chicken breast with herbs and melterd mozzarella cheese, served with salad and potatoes..wallah


Grilled marinated boneless chicken with the choice of black pepper with salad and fries. Harga Rm13.00. Black pepper yg tiptop..susah nak jumpa mcm ni.

You Might Also Like

0 comments