CoNe PizZa

May 24, 2011


Saya nak kongsi 1 tempat makan best, iaitu cone pizza. Sini pizza tak macam pizza2 lain. Pizza kat sini bentuk cone. Selain pizza ada lagi makan lain seperti cake, cheese bake rise, spaghetti, etc. Drinks pun best2..yg paling saya suka hot chocolate...perhh...pure coklat. Dulu ada kat kota damansara, sekarang dah xde dah...nape ntah. Tp kalo pegi puchong atau bandar sunway maybe ada lagi..syg betul dia tutup..tu salah satu restaurant tetap saya sebab xramai pergi, rasa selesa skit kalo org xramai.






























 Yang ni cheese bake rise seafood..mmg lazat.



Kalo ckp psl harga plak..boleh la tahan. Macam range harga pizza hut gitu. Drinks kebanyakkannya cecah rm6-rm7. Food plak mostly RM10 ke atas.







You Might Also Like

0 comments