View From The Sky :)

December 07, 2014

 Assalamualaikum...

Semua photo di bawah ni adalah collection photos yang saya snap ketika berada di dalam flight :)



Salah satu pulau di tengah Lautan China Selatan ketika on the way terbang ke Sarawak


Ini pulak photo ketika landing di airport Sabah. Pulau ni agak dekat dengan airport



Bumi Abu Dhabi dari udara. Photo ni saya snap ketika on the way nak ke Amsterdam



Dan akhir sekali...bumi Netherland yang penuh dengan canal


You Might Also Like

6 comments

  1. Subhanallah..bumi ciptaan Allah SWT..dan pembangunan buatan manusia..

    ReplyDelete
  2. Selalu kalau nak terbang ke luar negara, saya memang selalu reserved window seat pasal nak ambil aerial view photos.

    ReplyDelete
  3. Abu dhabi tu cantik. Yang putih2 tu pasir ye

    ReplyDelete
  4. Lawa betul view dari atas kan. Tapi saya memang jarang ah duduk window seat except bila dapat same row ngan kawan2. Sebab selalu ulang alik gi toilet hahaha.

    ReplyDelete
  5. Nohas --> :)

    JM --> Ya betul

    Diana --> Saya jugak saya..selalu berebut nak duduk tepi ngn my sis..hahaha

    Budak kmpg --> Agaknya kut

    Bibie --> Kalau flite 3-4 jam memang boleh tahan kalo tak ke toilet..hahaha

    ReplyDelete