Bangkok

November 03, 2011

Salam..

Pe cter Bangkok skrg ni?? agak teruk ye banjir. Saya sebenarnya mmg plan nk gi Bangkok bln October baru2 ni. Apply leave dulu b4 beli flight ticket, leave plak x approve. Sebenarnya ada hikmahnya..Alhamdulillah. Kalo lah tul2 sy jadi gi ritu..xpasal2 kena berkhemah dlm airport :P

Terkejut gak tgk paper baru2 ni...punya la byk khemah dlm airport akibat terperangkap. Kalo lah katakan sy dikalangan org2 yg terkandas tu...mati!!!
Beli ticket awal2 ni risk jugak kan? minta2 la plan nk gi Ausie next yr xde pape halangan..otel dah booked. Kalo company xbg cuti..hmm...nampak gayanya terpaksa say bye bye la kt cmpany tu..saya cari keje lain ..hehe. Akibat terlalu susah nak apply leave skrg...sy terpaksa menahan diri utk travel. Hmmm...ntah gila apa ntah..hehehe.

Bila org tnya sy bila nak kawen...sy just jawab...skrg xterfikir nak kawen..sy nak keliling dunia. Mmg terdiamlah org tu. Mission skrg, sy nak try keje kt Singapore atau Brunie dulu, lepas dah biasa jd warga asing kt negara org, sy nk move ke London. Rasanya hati kuat nak ke sana. Sesape yg baca ni..tlg lah doakan saya ye... :)

You Might Also Like

1 comments

  1. Pedulikan apa orang kata... asalkan u bahagia, sudah !

    ReplyDelete