My 4th Travel Photobook

November 12, 2014

Assalamualaikum....

Dah lama saya nak buat photobook yang mengandungi photo view kesukaan saya akhirnya tercapai. Photobook ni kali ni bukan saja mengandungi photo2 view sahaja..saya buat nukilan sikit..hehehe. Nukilan yang tak seberapa ni terhasil daripada kesan motivasi di dalam diri. Semoga anda yang membaca nukilan ni akan rasa lebih motivated.



Ada bakat buat sajak tak?? hahahaha



Time idea datang nak tulis sajak pendek ni..rasa bukan main bersemangat lagi...hahaha




Ini bukan kata-kata kosong...ini yg betul2 saya alami & rasai :)



Kata-kata semangat setiap kali membacanya





I love sunset :)



Saya amat sukakan musim bunga :)


Ala-ala pesanan untuk diri sendiri :)



Sekali sekala hayatilah keindahan hari-hari kita..percayalah..setiap hari-hari yang kita lalui itu penuh kenikmatannya!!!



Khas for my travel partner :)


(*_*)

You Might Also Like

14 comments

  1. kreatif btol tuhhh....pun tengah nak try wat photobook nii..tapi smpai skang tak sempat kumpul gambar lagii....:)

    ReplyDelete
  2. Bila laa SS nak ada masa buat photobook ni... Ari tu dah order... Sampai skrg tak buat2 lg... Tolong buatkan leh? He He He....

    ReplyDelete
  3. Wah pandai Zila berpuitis eh. Pastu letak sekali ngan gambar lawa2.

    ReplyDelete
  4. Aduh org sastera rupanya....
    Bkn semua org ada bakat cengini. ..

    ReplyDelete
  5. bestnya photobook travel.. kenangan yang sgt berharga

    salam kenal dari kak kep from doha qatar ;-)

    ReplyDelete
  6. Zila...memang berbakat dalam menulis..JM rasa seperti baca buku himpunan puisi dan sajak. Yang menarik tu "usah menunggu peluang...."

    ReplyDelete
  7. bagus kata-kata nukilan tu..memberi motivasi..view pun cantik..

    ReplyDelete
  8. Rajin Zila buat PhotoBook. I selalu berangan je la nak buat Photobook, tapi tak pernah jadi nak buat pun. Btw, siap ada quote tue! Nice one!

    ReplyDelete
  9. Salam kenal! Blongnya keren! Saya lihat bahwa Anda upload banyak foto travel. Jika Anda mau share dan download foto2 dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Coba servis kami tanpa registrasi :)

    ReplyDelete
  10. John --> oh tq jonh tq...hahaha

    Nazuha --> Awk kalo kumpul gambar semua sure berbuku2 photobook tu..hahaha

    SS --> Meh sini nak wat..boleh jugak saya wat side income..hahaha

    Bibie --> Biasa2 jer...syok sendiri

    Syieda --> Sastera?? erkkk..xde lah..hahah

    ReplyDelete
  11. KK --> Ye betul tu

    JM --> Xde lah berbakat sangat..ayat lintang-pukang jugak tu..hehehe

    Nohas --> Motivasi + view = semangat

    Zaraab --> Rajin tak rajin berbulan jugak la nak hasilkan photobook..tq luang masa membaca quote yang tak seberapa ini

    Ania --> sori ye..tak berapa nak paham :)

    ReplyDelete
  12. salam, tempeh photobook katne ye? online ke?

    ReplyDelete
  13. Waalaikumsalam...a'a online. Follow step2 kat website pixajoy..mudah. Kadang-kadang groupon pun ada jual voucher.

    ReplyDelete