Thanks to My Sis..My Frenz Zai dan Nekcik

October 22, 2013

Assalamualaikum...

Setel sudah entry pasal Sabah..hope entry tu ringkas dan bg info sikit sebanyak kepada pembaca blog saya. Entry kali ni saya just nak share hadiah pemberian sahabat..kawan dan juga blogger. Sepanjang saya berblog ni..2-3 orang kawan blogger hadiahkan saya souvenir..ye saya sangat2 rasa dihargai. Dan saya juga sedih sebab belum berkesempatan nak ucapkan terima kasih yang bagi saya, saya perlu membalas perkara yang sama supaya hati saya tenang. Kepada blogger2 berkenaan..InsyaAllah i will find something to give to uols tanda perkenalan dan juga penghargaan ke atas kebaikan kailan. Jom tengok apa saya dapat..hehehe


 Yang ni my sis hadiahkan..ntah mana dia belipun tak tau..hahaha. Tag untuk luggage bag. Disuruhnya saya letak tags ni kat luggage bag saya padahal dah ada 1 yang sy beli kt Melbourne..hahaha. Mau bertergantung tag ni kat luggage bag saya...hahaha. Papepun wa suka sangat hadiah ni..dulu2 cari tak jumpa bila gi London dan Korea..kira bagus sangat dapat ni :)


 Selalu2 saya rajin nak letak frame dan watermark untuk photo dalam blog ni..ni saya tulis guna pc opis so xde software untuk edit photo..hentam saja lah ek..hehehe. My ex-opismate bagi mende kt atas ni..span kek gulung yang tak salah saya dari Trang, Thailand dan juga FM dari Krabi. TQ Zai..saya tahu awk kadang2 masuk membaca blog saya yang xseberapa ni. Semua hadiah awk ni saya suka sangat.



 Saya suka sangat2 kek span gulung yang ada cream ni...smooth je bila masuk mulut. Rasa pandan lagi..hehehe. 




Mungkin anda semua familiar dengan blogger nama Nekcik..ye..hadiah ni pemberian beliau. Blog beliau adalah http://terataknekcik.blogspot.com/
Seronok sangat dapat hadiah dari Nekcik..ditambah pula card yang cute yang terisi tulisan tangan Nekcik..suka sangat. Rasanya citarasa Nekcik ni adalah benda2 yang cute2. Terima kasih banyak2 Nekcik..saya sangat2 hargai hadiah cute Nekcik ni :)

Indah hidup ni kalau ada orang ingat kita kan? Terasa diri ni dihargai. Saya rasa menulis blog ni disamping share info kita boleh mendapat kawan. Kena pulak kawan yang ikhlas memberi hadiah itu ini..baik sungguh hati kalian..terharu pulak saya. Cik Anne, Prof Naramas, Jari Manis, Zai dan Nekcik..saya tahu kalian ihklas memberi hadiah kepada saya..sampai sekarang saya tercari2 apa yang sesuai untuk saya balas pemberian kalian..kalau boleh saya nak bagi sesuatu yang terbaik!!! Amboii...over tak..hahaha.

Entry travel lagi?? Hmmm...tak lama lagi ye..dalam sebulan lebih lagi saya nak terbang lagi..hahaha. My sis lanjer flight lagi sebab murah katanya.. RM200 ++. Oversea ye uols..hahaha. Tempatnya mcm biasa la..biarlah rahsia..saya kecoh skit je nk jenjalan ni..kalo kecoh sangat2 takut tak jd pergi pulak..merana kang :)

You Might Also Like

14 comments

  1. rasa dihargai pabila menerima pemberian rakan rakan ni khen
    tanda INGATAN tu yg pentingnya....

    ReplyDelete
  2. best nya dapat sobiner..boleh bertukar2 sobiner kan..betul lah petapah.."What u give u will get back" heeee

    ReplyDelete
  3. good for you!!!
    having great friends around is superb!!


    ReplyDelete
  4. Wah cantiknya hadiah :)

    Seronok berblogging kan? Dapat kawan baru, dapat hadiah...saya pun begitu, dengan berblogging orang yang kenal saya melalui blog hantar hadiah, gambar, etc.. padahal tak pernah jumpa pun..:) sangat terharu.

    Kalau Zila balik Penang, call le saya...boleh le kita keluar makan :)

    ReplyDelete
  5. cantik2 cenderahati...persahabatan di alam maya..yg jauh kita dekatkan, yg dekat kita mesrakan..

    ReplyDelete
  6. Dila --> Betul tu

    JM --> Betul sgt tu JM..hahaha..tergaru2 paler nk bg apa kt JM nih..hahaha

    Kak Coco --> Yess

    Prof --> A'a prof..smuanya yg bg kat saya hadiah cantik2 belaka. Saya baru balik raja haji ritu...seminggu kat kmpng..hehe. Ni rasanya CNY baru balik penang..InsyaAllah kita jumpa ye prof

    Kak Azian --> Hehe..mmg best

    Kak Nohas --> Betul tu akak

    Nieda --> A'a mesti tunggu..hahaha

    ReplyDelete
  7. Alolo..malu nekcik diberikan setinggi penghargaan...di advertise besaran gitu..nekcik pun suka bila orang suka mende mende yang tak seberapa itu..tak usah ler sesusah nak balas balas Zila..takpe

    ReplyDelete
  8. Isk malu pulak nekcik ni..hahaha..xde pape lah..just sedikit penghargaan atas kebaikan nekcik. Senang2 kita jumpa saya lanjer lah ek nekcik..kita bukan jauh pun..haha

    ReplyDelete
  9. untung ada kengkawan yg pemurah ni...

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak. bahagianya ada kawan baik camni. gembira untuk akak :)

    ReplyDelete